Varme nyheder – Flemming Gundersen

Jeg kunne i Viborg Stifts Folkeblads lørdagsavis 20. april læse, at 30 ud af byrådets 31 medlemmer har vedtaget en ny organisering af varmeforsyningen i Viborg. Det var bestemt en nyhed – også for mig. Sagen har ikke været på et byrådsmøde, og jeg har ikke på nogen måde været inddraget i dette udspil. Hverken i praksis eller i form af orientering. Men et eller andet sted må der jo være foregået noget og være taget en beslutning om noget.

Det har jeg nu bedt Ulrik Wilbek om en formel redegørelse for, så jeg ikke må nøjes med en avisomtale. I avisens omtale af sagen fremstilles det i øvrigt fejlagtigt som omViborg Byråd allerede har vedtaget forslaget, selv om sagen som sagt ikke har været behandlet i byrådet endnu.

Så selv om en vedtagelse jo nok bliver en realitet, skal de formelle spilleregler overholdes, så alle kan komme til orde.

Jeg har fået flere undrende henvendelser vedrørende artiklen, så jeg kan lige så godt afsløre, at jeg formodentlig er det 31. byrådsmedlem, som ikke er med i aftalen. Når jeg har fået den formelle orientering, må vi se, om det er noget Enhedslisten kan støtte.

Flemming Gundersen

Byrådsmedlem for Enhedslisten

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 17 =