Kandidater

 

  1. Aksel Rosager Johansen, 30 år, gymnasielærer i idræt, historie og naturgeografi. Aksel er tidligere opstillet til byråd og folketing. Som yngre meget aktiv i Socialistisk Ungdomsfront og senere meget engageret klimaaktivist. Hans mærkesager er flere gode velfærdsjobs, cyklisme og Naturnationalpark Hald Sø. Oprindelig født og opvokset lidt udenfor Sdr. Rind. Er vendt tilbage til Viborg og nu bosat i Bruunshåb
  2. Zahra Mohamud Ali, 36 år, født i Somalia, uddannet journalist. Som journalist har Zahra senest arbejdet for BBC Monitoring i Kenya. Hun har boet 10 år i Danmark, hvor hun nu er i gang med en sosu-uddannelse. Er forkvinde for Somalisk Forening i Viborg, medlem af Integrationsrådet i Viborg og medlem af boligbestyrelsen afd. 10 i Vestervang, hvor hun bor med sine tre børn. Zahra vil især fokusere på integration, børn og ældre.
  3. Frederik Berg Overgaard, 28 år, førtidspensionist. Bor i Viborg. Frederik stillede også op til valget i 2017. Han er født og opvokset på en økologisk gård i Vrå nord for Viborg, og gik på Viborg Gymnasium og HF. Klima og miljø er hans hovedinteresse, men han har også meget fokus på hjælpe de svage, som ikke lige passer ind i vores samfunds kasser.
  4. Alfred Berg Overgaard, 18 år, går i 2.G på Viborg Gymnasium. Bor hos sine forældre på en økologisk gård nord for Viborg. Alfred er aktiv i Socialistisk Ungdomsfront og medlem af Viborg Ungdomsråd. Han har hele sit liv været meget optaget af politik, og i mange år set skævt til den ulige verden vi lever i. Ingen klimakamp uden klassekamp
  5. Liz Dueholm, 76 år, oprindeligt fra Skotland. Liz er tidligere seminarielærer og pædagog – nu pensionist og aktiv borger.
  6. Pernille Diemar, 48 år, pædagogisk assistent. Har arbejdet mange år inden for specialområdet, primært med borgere med autisme.