UNDREN!

2017-11-13 UNDREN

Som ny byrådskandidat er der flere ting, der undrer mig ved byrådets vedtagelser.
Man indgår et skoleforlig, men undervejs har der været 117 modeller i spil, så mange mister overblikket.
Så skal Rosenvængets skole flyttes til Finderuphøj skole. Det går Enhedslisten da ind for, fordi vi tror, at alt er på plads og i orden.
Men så undrer det mig, at der tilsyneladende slet ikke er enighed mellem bestyrelser, arkitekt og B &U-udvalget, om bygningerne og andre faciliteter overhovedet kan være der. Hvor skal de være på grunden? Og vil Rosenvænget ikke i virkeligheden allerhelst have en grund helt for sig selv?
Og man kan undre sig over, at B67 overhovedet ikke er blevet spurgt, om de synes, at det er i orden at deres baner skal flyttes – igen!
Foreningen ”Ro på landet” er vred på byrådets flertal, som vil anlægge en motocrossbane på Bjerring Hede. Et sted, der ikke er udlagt til det, og er absolut uegnet til det. Hvordan kan man lægge et støjende anlæg tæt ved en stilleskov, og tværs gennem en økologisk forbindelseslinje.
Det står ikke i kommuneplanen, så hvem har fået denne tåbelige ide? Er det noget med, at motocrossklubben skal tilgodeses af nogle Venstrefolk og Socialdemokrater? Jeg undrer mig igen.
Heldigvis vil Enhedslisten holde godt øje med disse sager, også efter valget.
 
Frederik Berg Overgaard, kandidat for Enhedslisten i Viborg kommune.

 

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.